dakdekkerij-amsterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder kunt u de veelgestelde vragen terugvinden. Heeft u geen antwoord kunnen vinden of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Kunnen jullie zonder enige problemen het dakleer vervangen?

Meestal wel. Dit moeten we eerst controleren op locatie. Indien de huidige staat van uw dak hiervoor geschikt is, is het wel mogelijk.

Kunnen jullie een nieuwe laag bovenop de oude laag aanleggen?

Indien uw bestaande dakbedekking hiervoor geschikt is, is het mogelijk. Wij zullen het uiteraard controleren voor we eraan beginnen.

Krijg ik garantie op mijn dakbedekking?

Dakdekker Amsterdam geeft 10 jaar garantie op de daken die door ons zijn aangelegd. Wij adviseren om ieder jaar een onderhoud te laten uitvoeren door een professionele dakdekker. Tijdens een onderhoud zullen we het dakvlak schoonmaken en takken, bladeren en andere eventuele voorwerpen opruimen. Wij beschikken hiervoor over een onderhoudsplan. Zo komen wij ieder jaar langs om uw dak te inspecteren.

Maken jullie daken van zink?

Ja, wij zijn gespecialiseerd in elk type dak, alle soorten dakwerkzaamheden en alle dakdekkerswerkzaamheden. Het zink wordt op een vakkundige manier aangebracht door onze professionele dakdekkers.

Letten jullie wel op de brandveiligheid?

Natuurlijk! Wij zijn een professioneel dakdekkersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn opgeleid in brandveiligheid. Ook worden we hierin voortdurend bijgeschoold. Alle regels en voorschriften worden zorgvuldig nageleefd door ons. Wij zorgen voor alle maatregelen en beperken de risico’s tot een minimum.

Wat is een onderhoudscontract precies?

Dankzij het afsluiten van een onderhoudscontract kunt u ervoor zorgen dat wij jaarlijks op uw dak komen voor onderhoud. Het afsluiten van een onderhoudscontract is niet verplicht. Dit is geheel naar keuze. Echter, raden wij het wel aan, omdat u op deze manier de duurzaamheid van uw dak aanzienlijk kunt verlengen en grotere schade wat kan leiden tot hoge kosten voorkomen. 

Kan ik ook een onderhoudscontract afsluiten als jullie mijn dak niet hebben aangelegd?

Natuurlijk! Wij zullen de huidige status van uw dak opnemen in onze onderhoudscyclus na een inspectie. Daarna zullen wij ieder jaar langskomen om uw dak te onderhouden.

 

Wat zal het kosten om een dakdekker in te schakelen?

De kosten voor het inschakelen van een dakdekker kunnen we op voorhand niet aangeven. Iedere klus is anders. De prijzen kunnen beïnvloed worden door verschillende factoren. We komen langs voor een gratis dakinspectie waarna we een transparant kostenoverzicht zullen aantonen.

 

Wat als niemand aanwezig is als de dakexpert langskomt voor een inspectie?

Wanneer u uw afspraak niet tijdig heeft geannuleerd (24 uur van tevoren) zijn wij genoodzaakt om voorrijkosten in rekening te brengen. De kosten hiervan zijn: €59,-

Dit doen we omdat de dakexpert ook op een ander adres de inspectie kon uitvoeren.

Gratis dakinspectie

Gratis en vrijblijvend

logo-amsterdam-roofing-v1

Heeft u vragen? Bel ons!

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Amsterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button