Veelgestelde vragen

Kunnen jullie zonder enige problemen het dakleer vervangen?

Meestal wel. Dit moeten we eerst controleren op locatie. Indien de huidige staat van uw dak hiervoor geschikt is, is het wel mogelijk.

Kunnen jullie een nieuwe laag bovenop de oude laag aanleggen?

Indien uw bestaande dakbedekking hiervoor geschikt is, is het mogelijk. Wij zullen het uiteraard controleren voor we eraan beginnen.

Krijg ik garantie op mijn dakbedekking?

Dakdekker Amsterdam geeft 10 jaar garantie op de daken die door ons is aangelegd. Wij adviseren om ieder jaar een onderhoud te laten uitvoeren door een erkende dakdekker. Tijdens een onderhoud zullen we het dakvlak schoonmaken en takken, bladeren en andere eventuele voorwerpen opruimen. Wij beschikken hiervoor over een onderhoudsplan. Zo komen wij ieder jaar langs om uw dak te inspecteren.

Maken jullie daken van zink?

Ja, wij zijn gespecialiseerd in elk type dak, alle soorten dakwerkzaamheden en alle dakdekkerswerkzaamheden. De zink wordt op een vakkundige manier aangebracht door onze erkende dakdekkers.

Letten jullie wel op de brandveiligheid?

Natuurlijk! Wij zijn een erkend dakdekkersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn opgeleid in brandveiligheid. Ook worden we hierin voortdurend bijgeschoold. Alle regels en voorschriften worden zorgvuldig nageleefd door ons. Wij zorgen voor alle maatregelen en beperken de risico’s tot een minimum.

Wat is een onderhoudscontract precies?

Dankzij het afsluiten van een onderhoudscontract kunt u ervoor zorgen dat wij jaarlijks op uw dak komen voor onderhoud. Het afsluiten van een onderhoudscontract is niet verplicht. Dit is geheel naar keuze. Echter, raden wij het wel aan, omdat u op deze manier de duurzaamheid van uw dak aanzienlijk kunt verlengen en grotere schade wat kan leiden tot hoge kosten voorkomen. 

Kan ik ook een onderhoudscontract afsluiten als jullie mijn dak niet hebben aangelegd?

Natuurlijk! Wij zullen de huidige status van uw dak opnemen in ons onderhoudscyclus na een inspectie. Daarna zullen wij ieder jaar langskomen om uw dak te onderhouden.

 

Wat zal het kosten om een dakdekker in te schakelen?

De kosten voor het inschakelen van een dakdekker kunnen we op voorhand niet aangeven. Ieder klus is anders. De prijzen kunnen beïnvloed worden door verschillende factoren. We komen langs voor een gratis dakinspectie waarna we een transparante kostenoverzicht zullen aantonen.

 

Wat als niemand aanwezig is als de dakexpert langs komt voor een inspectie?

Wanneer u uw afspraak niet tijdig heeft geannuleerd (24uur van tevoren) zijn wij genoodzaakt om voorrijkosten in rekening te brengen. De kosten hiervan zijn: €59,-

Dit doen we omdat de dakexpert ook op een ander adres de inspectie kon uitvoeren.

Gratis dakinspectie

Gratis en vrijblijvend

logo-amsterdam-roofing-v1

Heeft u vragen? Bel ons!

Call Now Button
Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Amsterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!