dakdekkerij-amsterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Diensten

dakonderhoud_kosten

Dak onderhoud

Dakdekker Amsterdam raadt u aan om regelmatig uw dak te laten onderhouden. Zo kunnen gebreken tijdig opgemerkt en verholpen worden. Preventief dakonderhoud kan ervoor zorgen dat u onnodige kosten en schade op grote schaal kunt voorkomen.

Deze kosten kunnen al gauw oplopen tot duizenden euro’s die makkelijk voorkomen kunnen worden met een jaarlijks dakonderhoud. Zo kunt u bijvoorbeeld blijvende waterschade in uw woning voorkomen.

Dak opknappen

Uw dak zorgt ervoor dat u beschermd bent tegen de wisselende weersomstandigheden. Daarom is uw dak een belangrijk onderdeel van uw woning. Mochten er gebreken zijn aan uw dak, dan dienen deze zo spoedig mogelijk opgeknapt te worden.

Ook voor het opknappen van uw dak kunt u ons inschakelen. Dakdekker Amsterdam komt bij u langs voor een gratis dakinspectie door onze professionele dakdekkers. Voorkom grotere schade aan uw dak en zo aan uw woning.

dak_opknappen_2
dak_verbouwing

Dak verbouwing

Er zijn verschillende opties voor een dak verbouwing. De mogelijkheden zijn afhankelijk van uw wensen en budget. Dakdekker Amsterdam geeft u hiermee betrouwbaar en eerlijk advies met alle voor- en nadelen.

Zo kunt u beslissen of het verstandiger is om de hele dakconstructie te laten vernieuwen, een onderdak te plaatsen, uw dak te isoleren, of een overzetdak te plaatsen. Na een gratis dakinspectie door onze deskundige dakdekkers kunnen we aan de slag gaan.

Dak vervangen

Het is geen alledaagse klus om een dak te vervangen. Het is een opdracht die enige tijd in beslag neemt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Het uitkiezen van de juiste soort dakbedekking, houtwerk voor het nieuwe dak, verwijderen van uw huidige dakbedekking, het plaatsen van de nieuwe dakbedekking en zo verder.

Dit is een klus voor Dakdekker Amsterdam. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden met alle soorten dakbedekkingen voor elk type dak.

dak_vervangen
dakbedekking_werkzaamheden

Dakbedekking

U heeft de keuze uit verschillende soorten dakbedekkingen afhankelijk van het type dak dat u heeft. Het belangrijkste is het vinden van de juiste soort dakbedekking voor uw dak. Hierbij is het zeker behulpzaam als u advies krijgt van een deskundige dakdekker.

Zo weet u ook meteen wat de voordelen van elke soort dakbedekking zijn, wat het meest geschikt is voor het type dak van uw woning en het meest aansluit op uw budget dat u hiervoor wilt uitbesteden.

Dakbescherming

Uw dak beschermt uw woning in zijn geheel, dus ook u en uw eigendommen. Daarom is het beschermen van uw dak van belang, zodat u een fijne nachtrust kunt hebben. Er zijn verschillende soorten dakbescherming. Is het voor anti inbraak of dat er niet geklommen of gelopen wordt op uw dak?

dakbescherming_4
oorzaken_daklekkage

Dakdekker spoed

Het kan soms voorkomen dat u een dakdekker met spoed nodig heeft. In zulke gevallen kunt u Dakdekker Amsterdam 24/7 bereiken. Bij spoed zijn wij iedere dag van het jaar, op elk uur van de dag snel op locatie om het probleem op te lossen.

Vooral bij een daklekkage kan er een geval zijn van spoed. Wacht daar niet te lang mee, omdat het grote schade kan aanrichten met allerlei nare gevolgen. Hiervan kunnen de materiële schade erg hoog oplopen als u er te lang mee wacht.

Dakherstelling

Het kan voorkomen dat uw dak is beschadigd. Het is belangrijk om snel te handelen en de schade te herstellen. Zo kunt u namelijk grotere schade voorkomen, zoals een daklekkage, beschadigde of missende dakpannen, dakleer dat scheef gewaaid is of een verstopte dakgoot.

Voor een dakherstelling bent u bij Dakdekker Amsterdam op het juiste adres. U kunt ons voor alle werkzaamheden inschakelen om uw dak te herstellen. Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden omtrent uw dak.

dakherstelling_werkzaamheden
dakinspectie_raport

Dakinspectie

Wij vinden het belangrijk om transparant te werken, zodat onze klanten niet tegenover verrassingen komt te staan. Wij houden er zelf ook niet van en tonen hier alle begrip in. Omdat het bij een dakdekker klus niet zo gemakkelijk gaat om vooraf een prijs aan te geven, komen wij langs voor een gratis dakinspectie.

Onze werkwijze is volledig transparant en betrouwbaar. Zo kunnen wij ook schade ontdekken waar u misschien niet van op de hoogte bent en u een eerlijk advies geven met alle voor- en nadelen.

Dakisolatie

U kunt meerwaarde toevoegen aan uw woning dankzij een dakisolatie. Hiermee verhoogt u de isolatiewaarde van uw woning. Zo blijft de warmte binnen uw woning, wat ook terug te zien zal zijn op uw maandelijkse energierekening.

Het is een uitstekende manier van investering die u maandelijks op lange termijn zeker terug kunt verdienen. Er zijn verschillende manieren en materialen voor het isoleren van uw dak. Dakdekker Amsterdam helpt u graag met eerlijk advies van onze professionele dakdekkers.

dakisolatie
dakkapel_renovatie

Dakkapel renovatie

Indien de status van uw dakkapel nog in goede staat is, is een renovatie al voldoende. Onze specialisatie kunt u ook terugvinden in de werkzaamheden aan uw dakkapel. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat u nooit meer hoeft te schilderen.

Onze specialisten helpen u graag met het renoveren van uw dakkapel. Na een gratis dakinspectie en een transparante prijsopgave kunnen we direct aan de slag!

Dakkapel reparatie

Renovatie of reparatie van een dakkapel kan soms net zo duur of zelfs duurder zijn dan het vervangen van een dakkapel. Dan is het vanzelfsprekend om uw dakkapel te laten vervangen, omdat u dan beschikt over een dakkapel dat voldoet aan de nieuwste eisen en uw wensen.

Wij komen langs voor een gratis dakinspectie en geven een eerlijk advies of het beter is om te vervangen of te laten repareren. Of het nou een reparatie of vervanging wordt, 100% tevredenheid is wat wij garanderen. 

dakkapel_reparatie
daklekkage_herkennen

Daklekkage

Een daklekkage kan nare gevolgen met zich mee brengen. Vooral als het niet op tijd ontdekt en verholpen wordt. Het kan schade brengen aan uw dak, muren, dakconstructie, interieur en woning. Bovendien kan het zorgen voor schimmel, wat ook schadelijk is voor de gezondheid.

Heeft u last van daklekkage of twijfelt u? Wacht er dan niet te lang mee voor de schade groter wordt. Dit kan zorgen voor extreem hoge kosten en narigheid. Dakdekker Amsterdam maakt gebruik van de nieuwste apparatuur waarmee het snel gevonden en verholpen kan worden.

Dakreparatie

Dakreparatie is erg van belang bij schade aan of op uw dak. Uw dak is namelijk een belangrijk onderdeel van uw woning dat zorgt voor de bescherming van u en uw woning in zijn geheel. Schade aan uw dak kan helaas nare gevolgen met zich mee brengen.

Daarom is het uiterst belangrijk om snel in te grijpen bij schade en uw dak zo snel mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker. Onze deskundige dakdekkers van Dakdekker Amsterdam staan altijd voor u klaar. Bij spoed kunt u ons 24/7 bereiken.

dakreparatie_uitvoeren
nokvorst

Nokvorst

Het belang van de staat van de nokvorsten is te veel om op te noemen. Dit komt doordat de nokvorsten veel lasten verdragen. Nokvorst zorgt voor bescherming van de dakconstructie en isolatie. Door de wisselende weersomstandigheden kan het onderliggend cement aangetast worden, wat kan zorgen voor lekkage.

Schade aan de nokvorsten die niet gerepareerd wordt, kan zware consequenties hebben. Laat ieder jaar een dakdekker langskomen voor een onderhoudsbeurt. Preventie kost minder dan reparatie.

Dakpan coating aanbrengen

Het aanbrengen van coating op uw dakpannen beschermt uw dak beter tegen de wisselende weersomstandigheden. Hierdoor wordt de levensduur van de dakpannen aanzienlijk verlengd. Er zijn verschillende soorten dakcoating per type dak.

Allemaal hebben hun wonderlijke eigenschappen en uitstraling. Bescherm uw huis tegen aanslag van mossoorten en maak uw dakpannen water- en vuilafstotend. Verleng de levensduur van uw dakpannen en voeg meerwaarde toe aan uw woning.

dakpan_coating_aanbrengen
stormschade_verhelpen

Stormschade

Nederland heeft een afwisselende weer. Storm komt vaker voor en kan schade aanrichten aan uw dak. Schade aan uw dak kan gevolgen als daklekkage hebben. Dit kan weer leiden tot grotere zorgen en schade. Heeft u stormschade opgelopen?

Dakdekker Amsterdam is snel op locatie op de schade zo snel mogelijk te verhelpen. Enige wat u hoeft te doen is te bellen en wij zijn al onderweg. Bij spoed kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Wij zullen zo snel mogelijk op uw dak zijn om de schade te repareren.

Schoorsteen

Laat uw schoorsteen inspecteren door Dakdekker Amsterdam. Wij zijn ook gespecialiseerd in schoorstenen. Wij zullen u deskundig advies geven over de huidige staat van uw schoorsteen, zodat u weet waar u aan toe bent. Schoorstenen kunnen namelijk vrij snel tekenen vertonen van slijtage.

Dit is omdat de schoorsteen meestal hoog op de dak staat en bloot ligt aan wisselende weersomstandigheden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig uw schoorsteen te laten inspecteren en te onderhouden aan een professionelespecialist.

schoorsteen_diensten
dakbedekking-1

Schoorsteen reparatie

U staat er waarschijnlijk niet vaak bij stil dat uw schoorsteen mogelijk toe is aan een reparatie. Echter, is de schoorsteen een belangrijk onderdeel van uw dak en woning. Uw schoorsteen is de hoogste gedeelte en wordt blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden.

Handel preventief en wacht niet tot de schade groter wordt. Laat uw schoorsteen repareren voordat de schade verergert en de kosten oplopen, met alle gevolgen van dien.

Schoorsteen renovatie

Wilt u uw schoorsteen laten renoveren? Onze specialisten zijn hier de beste in! Dakdekker Amsterdam is 20 jaar actief in de branche als dakdekker. Er is geen klus waar wij nee tegen zeggen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw schoorsteen werkzaam is zoals nieuw en u nog een flink aantal jaren vooruit helpt.

Met een renovatie kunt u de levensduur van uw schoorsteen aanzienlijk verhogen en de kans op schade minimaliseren. Er zijn verschillende werkzaamheden die we doen tijdens de schoorsteen renovatie.

vakkundige_schoorsteen_renovatie
Vogeloverlast

Vogeloverlast

Vogels zijn leuke beesten. Echter, kunnen ze zorgen voor flink wat overlast. Hierbij kunt u denken aan de uitwerpselen, geluidsoverlast, schade aan de dakisolatie, verstoppingen en meerdere narigheid doordat ze ook nesten kunnen maken in de dakgoot, waterafvoer of onder de dakpannen.

Er zijn verschillende soorten vogelweringen, waarmee u simpel en effectief een einde kunt brengen aan dit probleem of dit kunt voorkomen nog voordat het is gebeurd. 

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Amsterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button