dakdekkerij-amsterdam-logo
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakreparatie

dakreparatie_dakschade

Oorzaken van dakschade

Het is noodzakelijk dat u schade aan uw dak zo snel mogelijk laat repareren. Tijdens een storm of sterke wind kunnen takjes en steentjes schade aanbrengen aan uw dakbedekking of gewoonweg door verjaring. Er ontstaan kleine scheurtjes. Hierdoor is de kans op een daklekkage erg groot.

 • Spoed? Geen extra kosten
 • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
 • Transparante werkwijze
 • Alles met u in overleg
 • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
 • Scherp geprijsde offertes- 18 jaar ervaring

Behoefte aan dakreparatie

Uw dak is blootgelegd aan de wisselende weersomstandigheden. Daarom is uw dak kwetsbaar en heeft regelmatig onderhoud nodig. Een dakbedekking is duurzaam. Echter, komt het vaak genoeg voor dat het behoefte heeft aan een reparatie.

Schade aan uw dak kan zorgen voor lekkage. Wij adviseren u om bij schade aan uw dak direct een dakdekker in te schakelen. Reparatie van uw dak is niet iets wat wij aanraden om uit te stellen. De schade kan hierdoor verergeren, samen met de kosten.

dakreparatie_plat_dak
dakreparatie_daklekkage

Gevolgen achterstallige reparatie

Schade aan uw dak die u niet op tijd laat repareren kan in een korte termijn zorgen voor narigheid. U kunt hierbij denken aan het dalen van de isolatiewaarde van uw woning, waardoor uw maandelijkse energielasten zullen stijgen en in ergere gevallen een daklekkage. 

Lekkage die niet op korte termijn wordt opgemerkt, kan voor heel veel kosten en schade zorgen. Hoe klein de schade aan uw dak ook is, het dient meteen gerepareerd te worden. Daklekkage kan ervoor zorgen dat de dakconstructie van uw woning wordt aangetast.

Dakreparatie uitvoeren

Uw dakbedekking  is een kwetsbaar onderdeel van uw woning, vooral als uw woning oud is. Dakdekker Amsterdam staat u graag bij met het uitvoeren van dakreparatie werkzaamheden. Dankzij onze expertise en ervaring in alle soorten dakwerkzaamheden, hoeft u zich geen verdere zorgen te maken.

 • 24 uur service
 • Géén voorrijkosten
 • Ervaren dakdekker
dakreparatie_uitvoeren

Wat kan schade aan mijn dak veroorzaken?

Tijdens een sterke wind of storm, wat wel vaker voorkomt in Nederland, kunnen rondvliegende takjes en steentjes schade aan brengen aan uw dak en natuurlijk ook door verjaaring. Hierdoor heeft u groot kans op een daklekkage.

Wat zijn de gevolgen van achterstallige reparatie?

Indien u dakschade heeft opgelopen dient u dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Anders kan de isolatiewaarde van uw woning verslechteren wat hogere energiekosten per maand kan betekenen. Bovendien vergroot u zo de kans op een lekkage.

Wat kost en dakreparatie?

Het repareren van een dak kan verschillen in de kosten. Het hangt namelijk af van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Hierbij kunt u denken aan het omvang van het probleem, arbeidsduur en het materiaal dat gebruikt wordt.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Amsterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button