dakdekkerij-amsterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakonderhoud

dakonderhoud

Preventief handelen is goedkoper dan repareren

Het laten repareren van uw dak is een geschikte oplossing. Hoewel, het voorkomen van een dakreparatie verstandiger is. U kunt zo namelijk grotere schade en kosten voorkomen. U kunt dit voorkomen door ieder jaar uw dak te laten onderhouden door Dakdekker Amsterdam.

Tijdens een onderhoud controleren wij uw dak op slijtage. Zo kan grotere schade aan uw dakbedekking voorkomen worden die kunnen zorgen voor torenhoge rekeningen.

Dakonderhoud door Dakdekker Amsterdam

Tijdens een onderhoudsbeurt aan uw dak controleren wij op (beginnende) slijtage en schade. Uw dakbedekking kan tijdens een stevige wind of storm beschadigd raken door rondvliegende takjes en steentjes. Dit kan zorgen voor gaatjes en scheurtjes in uw dakbedekking.

Het komt ook voor dat oude dakbedekking versleten kan raken op den duur. Dakdekker Amsterdam raadt u aan om ieder jaar het dak te laten onderhouden om de levensduur van uw dak te verlengen. Zo verkleind u de kans op lekkage.

dakonderhoud_preventie
dakonderhoud_werkzaamheden

Wat doen we tijdens een dakonderhoud?

Tijdens een dakonderhoud zorgen wij ervoor dat uw dak preventief wordt beschermd om grote schade te voorkomen. De diensten die erbij komen kijken kunnen verschillend zijn per dak. De werkzaamheden die het meeste voorkomen zijn:

  • Dakinspectie
  • Volledige reiniging van het dak, de hemelwaterafvoeren en dakgoot
  • Herstellen van (kleine) tekortkomingen
  • Preventief herstellen van risicogebieden die we opmerken

Tijdens het onderhoud zorgen wij ervoor dat de overlast minimaal is en laten de werkplek schoon achter.

Dakonderhoud kosten

Deskundig onderhoud aan uw dak voorkomt schade en daklekkage. Daarom is het belangrijk om regelmatig uw dak te laten onderhouden. De kosten voor een dakonderhoud kunnen verschillen per type dak en de werkzaamheden die u wenst tijdens een dakonderhoud. U kunt dit het beste bespreken met onze dakdekkers.

dakonderhoud_kosten

Wat zijn de voordelen van een dakonderhoud?

Tijdens een dakonderhoud kunnen eventuele gebreken worden ontdekt en tijdig gerepareerd worden voordat die grotere schade of een daklekkage veroorzaken. Hierdoor kunnen de kosten hoger worden. Preventief handelen is altijd kostenbesparend.

Welke werkzaamheden worden verricht tijdens een dakonderhoud?

Tijdens een onderhoudsbeurt inspecteren wij uw dak op risicogebieden en mankementen. Uw dak wordt volledig gereinigd samen met de hemelwaterafvoeren en dakgoot. Kleine schade wordt direct hersteld. Risicogebieden worden preventief hersteld.

Wat kost een dakonderhoud?

De kosten voor een onderhoud kunnen verschillen per type dak. Ook de werkzaamheden die gedaan moeten worden hebben invloed op de prijs. Dakdekker Amsterdam raadt u aan om ieder jaar uw dak te laten onderhouden.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Amsterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button