dakdekkerij-amsterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakkapel reparatie

dakkapel_reparatie

Repareren van dakkapel

Is uw dakkapel toe aan een reparatie? In sommige gevallen kunnen de dakkapel renovatie of reparatiekosten van een dakkapel net zo hoog uitkomen als het vervangen van een dakkapel. Onze professionele dakdekkers zullen u een eerlijk advies geven over het meest gunstige. 

Onze specialisten zullen eerst uw dakkapel grondig inspecteren. Onze dakdekkers zullen u adviseren over de korte en lange termijn mogelijkheden. Aan de hand daarvan kunt u beslissen of u kiest voor een reparatie of compleet vervangen van uw dakkapel.

Dakkapel lekkage?

Heeft u last van lekkage bij uw dakkapel? Dit kan gevolgen hebben die niet zo prettig zijn en dient zo snel mogelijk verholpen te worden. U loopt namelijk de risico dat de houten dakconstructie kan gaan rotten. Laat een daklekkage tijdig verhelpen door Dakdekker Amsterdam alvorens de schade verergert.

  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
  • Kwaliteitsgarantie- Camera inspecties
  • Spoed? Geen extra kosten
dakkapel_lekkage

Wanneer is mijn dakkapel toe aan een reparatie?

Heeft uw dakkapel schade of veroorzaakt het een lekkage? Dan raden wij het aan om niet langer te wachten om het te laten repareren.

Wat kost het om mijn dakkapel te laten repareren?

Ieder klus is natuurlijk anders. De kosten hangt af van de werkzaamheden en de arbeidsduur natuurlijk. Soms kunnen de kosten net zo hoog worden als het vervangen van een dakkapel. In dit geval raden wij het natuurlijk aan om uw dakkapel te vervangen. Vraag een gratis inspectie aan voor een eerlijk advies van onze professionele dakdekkers.

Repareren of vervangen van dakkapel?

Dit hangt totaal af van uw wensen en budget. Indien de schade klein is, kunt u het overwegen. Indien de kosten (bijna) net zo hoog lopen, is het natuurlijk verstandiger om te kiezen voor een vervanging. Daarmee voldoet het aan de nieuwste eisen en kan het volledig volgens uw wensen worden gemaakt.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Amsterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button