dakdekkerij-amsterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakkapel renovatie

dakkapel_renovatie

Dakkapel renoveren?

Heeft u behoefte om uw dakkapel te renoveren? Als de huidige staat van uw dakkapel in orde is, is een renovatie een uitstekende keus! Dakdekker Amsterdam renoveert uw dakkapel met onderhoudsvriendelijke materialen. 

U kunt hierbij denken aan isolatie, vervanging van de zijwangen, boeidelen, ramen en kozijnen. Ook het lood dat onder de zijwangen is kan vervangen worden samen met het kozijn van uw dakkapel.

Nooit meer schilderen

Keralit is een kunstoffen gevelbekleding. Wij kunnen uw dakkapel hiermee bedekken, zodat u uw dakkapel nooit meer hoeft te schilderen. Hiermee bent u ook vrij van het zicht van boor- en schroefgaten wat zorgt voor een perfecte afwerking!

Kosten renovatie dakkapel

Renovatie van een dakkapel kan net zo duur zijn als het vervangen. Renovatie kan gemakkelijk 75% van de kosten van het vervangen betekenen. Daardoor adviseren wij meestal om te kiezen voor een vervanging in plaats van een renovatie.

dakkapel_keralit
dakkapel_vervangen

Voordelen van vervangen

In sommige gevallen is het vervangen van uw dakkapel beter dan een renovatie of dakkapel reparatie.  De voordelen hebben wij voor u opgesomd:

  • Het voldoet aan de nieuwste bouwkundige eisen.
  • Het is duurzamer vanwege de hoogste isolatienormen.
  • Het wordt met de beste en meest duurzame materialen gemaakt.
  • De waarde van uw woning stijgt.
  • U kunt het op eigen wens laten samenstellen. Hierbij kunt ook denken aan allerlei accessoires en opties.

Dakkapel renoveren of vervangen?

Dit is afhankelijk van uw wensen. Indien u een kleine renovatie wenst, is een renovatie meestal de meest voor de hand liggende keuze. Bij een grote renovatie kunnen de kosten al gauw even hoog worden als het vervangen van een dakkapel. In zulke gevallen raden wij aan om uw dakkapel te vervangen.

Bestaat er een mogelijkheid dat ik mijn dakkapel niet meer hoef te schilderen?

Inderdaad! Wij kunnen uw dakkapel bedekken met Keralit. Dit is een kunststoffen gevelbekleding, waarmee u uw dakkapel nooit meer hoeft te schilderen. Ook zorgt het voor een mooie afwerking waardoor u de boor- en schroefgaten niet meer ziet.

Wat zijn de voordelen voor het vervangen van een dakkapel?

Indien u kiest voor het vervangen van uw dakkapel, voldoet het aan de nieuwste bouwkundige eisen. Het wordt duurzamer vanwege de hoogste isolatienormen, waardoor u ook kosten kunt besparen op uw maandelijkse energielasten. Wij maken uw nieuwe dakkapel met de beste en duurzaamste materialen. U kunt het laten maken volgens uw eigen wensen. De waarde van uw woning zal stijgen.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Amsterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button