dakdekkerij-amsterdam-logo
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakinspectie

dakinspectie_importantie

Dakinspectie belang

Dakdekker Amsterdam raad u aan om met regelmaat uw dak te laten inspecteren. Uw dak heeft namelijk een belangrijk functie. Minstens één keer per jaar dient u een professionele dakdekker in te schakelen voor een dakinspectie.

Preventief handelen kost altijd minder dan dakreparatie na schade. U kunt zo erg hoge kosten besparen en onverwachte gevallen die grote gevolgen met zich meebrengen voorkomen. In de meeste gevallen wordt het probleem pas ontdekt, wanneer het al uit de hand is gelopen.

Indien u de volgende situaties opmerkt op de muren of het plafond, wacht dan niet langer met het inschakelen van een dakdekker:

 • Kleurveranderingen
 • Scheuren
 • Gaten

Wat is een inspectie rapport?

Tijdens het inspecteren van uw dak, wordt de status van uw dak opgenomen in een rapport. De dakdekker controleert niet alleen uw dakbedekking, maar ook de dakgoten, regenpijp, uw schoorsteen, de boeidelen en windveren.

Verschillende onderdelen worden gecontroleerd op waterdichtheid. De dakdekker inspecteert de status van het onderhoud en geeft advies mee over hoe de onderdelen gereinigd moet worden.

Laat een professionele dakdekker uw dak inspecteren. Dakdekker Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring als dakdekker en zijn in het bezit van vaardigheden en kennis alles omtrent uw dak.

dakinspectie_raport
loszittende_dakpannen

Risico’s die uw dak kan meebrengen

 • Risico’s voor het ontstaan van een daklekkage bij regen of stormschade vanwege loszittende en scheefliggende dakpannen.
 • Schimmel op uw plafond en binnenmuren vanwege lekkage.
 • Houten geraamte en/of isolatiemateriaal van uw dak kan aangetast worden.
 • Dakpannen die niet goed vastzitten kunnen van uw dak afwaaien en zorgen voor schade.
 • Ongewenste mos op uw dak kan de waterbestendigheid van uw dak aantasten.

Wat is het belang van een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie wordt er gekeken naar gebreken aan en op uw dak. Mogelijke risico’s worden geconstateerd. U krijgt een eerlijk advies van onze dakdekkers van de risico’s en een transparante prijsopgave van de werkzaamheden. Zo kunt u problemen die hoge kosten en schade met zich meebrengen in de toekomst vermijden.

Wat kost een dakinspectie?

Niets. Dakinspectie is gratis bij Dakdekker Amsterdam.

Wat houd een inspectie rapport in?

Tijdens een gratis dakinspectie nemen we de huidige staat van uw dak op in een rapport. Onze dakdekkers controleren hierbij de dakbedekking, dakgoten, regenpijp, schoorsteen, boeidelen en windveren van uw dak. Daarbij worden verschillende elementen op waterdichtheid gecontroleerd.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Amsterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button