dakdekkerij-amsterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dak vervangen

dak_vervangen

Behoefte om uw dak te vervangen?

Het vervangen van een dak is een tijdrovende klus. Er komen verschillende werkzaamheden bij kijken, bijvoorbeeld:

Kiezen van de meest geschikte dakbedekking, plaatsen van houtwerk voor het nieuwe dak, verwijderen van de bestaande dakbedekking etc.

Dakdekker Amsterdam is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf die u hiermee graag tot dienst staat!

 

  • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
  • Transparante werkwijze
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd

Dak repareren of vervangen?

Is het dak van uw huis oud? Dit vergroot de kans op mankementen. Dan adviseren wij u om uw dak te vervangen. Zo kunt u vele jaren zeker zijn van uw dak. Daarnaast heeft u ook meteen een goed geïsoleerd modern dak.

Wilt u uw dak repareren? Onze professionele dakdekkers zorgen ervoor dat uw dak strak wordt opgelapt. Heeft u twijfels tussen renovatie of vervanging? Wij zullen een gratis dakinspectie uitvoeren en u een eerlijk advies geven dankzij onze deskundige dakdekkers.

dak_vervangen_2
dak_vervangen_asbest

Asbest

Het is sinds 1993 niet meer toegestaan om asbest te gebruiken. Toch komt het weleens voor dat er asbestcement of asbest isolatie in een dak zit. Heeft u asbest in uw dak en bent u op de hoogte daarvan?

Het beste is om dit te laten vervangen. Het is in dit geval wel verboden om zelf uw dak te vervangen. Enkel gespecialiseerde bedrijven hebben de bevoegdheid om een dak te vervangen met asbest, waarbij vele maatregelen genomen moeten worden.

Dit komt door de vele gezondheidsrisico’s die het voor u en de omgeving met zich mee brengt. Hierdoor zullen de kosten wel hoger liggen dan bij een dak zonder asbest. Ook voor een dak met asbest kunt u contact met ons opnemen.

Vergunning nodig voor een nieuwe dak?

Dit is afhankelijk van de situatie. Voor het vernieuwen van een dakbedekking is geen vergunning vereist. Echter, kan het veranderen als u aanpassingen doet aan de draagstructuur van uw dak. In dit geval is een bouwvergunning nodig. U kunt een bouwvergunning aanvragen bij de gemeente. Dakdekker Amsterdam helpt u hier graag mee verder!

dak_vervangen_vergunning

Welke dakbedekking is het meest geschikt voor mijn dak?

Het kiezen van de juiste soort dakbedekking is zeer belangrijk. Echter, is hier geen standaard antwoord op. Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen per type dak. Daarnaast zijn uw wensen en budget ook belangrijk. Vraag een gratis dakinspectie aan voor een eerlijk advies van onze specialisten.

Kan ik beter mijn dak laten renoveren of vervangen?

Dit is afhankelijk van de situatie. Is uw woning oud? Dan raden wij een vervanging aan. Zo heeft u ook meteen een uitstekend geïsoleerd dak en heeft u zekerheid over de levensduur. Laat een gratis dakinspectie uitvoeren voor een eerlijk advies door onze professionals.

Wat kost het om een dak te vervangen?

De prijzen kunnen verschillen per klus. Er komen meerdere factoren bij kijken. Het type dak van uw woning, de soort dakbedekking die u wenst, de oppervlakte en arbeidsduur zijn voorbeelden van de grootste factoren die de prijs beïnvloeden. Vraag een gratis dakinspectie aan voor eerlijk advies en een overzichtelijke kostenberekening!

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Amsterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button