dakdekkerij-amsterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dak verbouwing

dak_verbouwing

Mogelijkheden voor dak verbouwing

Wilt u de mogelijkheden weten voor het verbouwen van uw dak? U kunt een onderdak laten plaatsen, de hele dakconstructie vernieuwen, een nieuwe dakbedekking laten aanleggen, dakisolatie laten aanbrengen of een overzetdak plaatsen.

Het hangt van uw wens en budget af wat het meest geschikt is om te doen. Onze professionele dakdekkers zullen u een deskundig en eerlijk advies geven na een gratis dakinspectie met de voor- en nadelen van de mogelijkheden in uw situatie.

Aanleggen nieuwe dakbedekking

De dakbedekking van uw woning kan met de jaren versleten raken, wat kan zorgen voor lekkages. Dan wordt het de hoogste tijd om uw dakbedekking te vervangen. Indien u hiervoor te laat bent, kan een daklekkage blijvende waterschade veroorzaken.

De kosten van een nieuwe dakbedekking kunnen verschillen afhankelijk van de soorten dakbedekking, het type dak en de oppervlakte. Vraag een gratis dakinspectie aan bij Dakdekker Amsterdam voor een prijsopgave!

dak_verbouwing_dakbedekking_aanleggen
dak_verbouwing_overzetdak

Onderdak plaatsen

Oude woningen hebben meestal geen onderdak. Een onderdak is belangrijk, omdat het dient als een beschermingslaag van het isolatiemateriaal tegen wind, stof en vocht.

Overzetdak plaatsen

Dit is een goedkope manier van dak verbouwing. Er wordt een dak geplaatst boven de huidige dakconstructie. Hiermee kunt u de kosten van het verwijderen van uw bestaand dak besparen.

Dakisolatie plaatsen

Voeg waarde toe aan uw woning en bespaar op uw maandelijkse energielasten met een dakisolatie. Dankzij een dakisolatie kunt u de isolatiewaarde van uw woning verhogen. Uitstekende manier van investering!

 

Dakconstructie vernieuwen

Het is vanzelfsprekend dat de kosten voor het volledig vernieuwen van uw dakconstructie hoger zullen liggen dan andere verbouwingen aan uw dak. Echter, kan het een goede investering zijn omdat het kan voorkomen dat de muurplaat van het dak vervangen dient te worden.

dak_verbouwing_dakconstructie_vernieuwen

Welke opties zijn er voor een dak verbouwing?

Er zijn verschillende manieren voor een dak verbouwing. U kunt kiezen voor het plaatsen van een onderdak, de gehele dakconstructie laten vernieuwen, dakisolatie aanbrengen, vernieuwen van uw dakbedekking of het plaatsen van een overzetdak.

Heb ik een vergunning nodig voor een dak verbouwing?

Dit kan verschillen per situatie. In de meeste gevallen hoeft het niet. Echter, verandert dit wanneer de draagstructuur aangepast wordt. In dit geval is een bouwvergunning noodzakelijk. Dakdekker Amsterdam helpt u graag met het aanvragen van een bouwvergunning bij de gemeente.

Wat kost een dak verbouwing?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst moeten we weten hoe u uw dak wilt verbouwen. Daarna moeten we kijken wat voor werkzaamheden er gedaan moeten worden en welk soort materiaal in welke hoeveelheden er gebruikt gaat worden. Bovendien speelt de arbeidsduur ook een rol. Vraag een gratis dakinspectie aan voor een transparante prijsopgave.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Amsterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button