Dak opknappen

dak_opknappen

Opknappen van uw dak

Het is aangeraden om uw dak jaarlijks te laten onderhouden, omdat uw dak een belangrijk onderdeel is van uw woning. Met een dak die goed is onderhouden, kunt u meerwaarde toevoegen aan uw woning. Onze vakkundige dakdekkers kunnen uw dak voor u opknappen.

Dakdekker Amsterdam is een erkend dakdekkersbedrijf die al meer dan 20 jaar werkzaam is als dakdekker en alle soorten dakdekkers diensten verleend. Onze deskundige dakdekkers zullen uw dak opknappen voor u. Zo kunt u een daklekkage die kunnen zorgen voor grote schade voorkomen. Een onderhouds- en opknapbeurt is immers goedkoper dan een reparatie na een schade.

Kosten voor dak opknappen

De kosten voor het opknappen van een dak kan verschillend zijn. Het is afhankelijk van de uitgevoerde werkzaamheden op uw dak. Dakdekker Amsterdam werkt transparant. U hoeft geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Laat een gratis dakinspectie uitvoeren en bespreek de kosten met onze dakdekkers.

 

  • Alles met u in overleg
  • VCA gecertificeerd
  • Professioneel materiaal conform BDA & bouwbesluit
dak_opknappen_2
Wat zijn de belangen van het opknappen van mijn mijn dak?

Bij gebreken is het van belang dat u uw dak zo snel mogelijk laat opknappen. Anders kan de schade verergeren en kunnen er lekkages ontstaan.

Wat zijn de voordelen voor het opknappen van mijn dak?

Door uw dak te laten opknappen bij gebreken, kunt u  voorkomen dat de schade groter wordt. Bovendien is de kans op lekkage erg groot bij gebreken aan uw dak. Twijfelt u of er een opknapbeurt nodig is? Laat een gratis dakinspectie uitvoeren door ons!

Wat zijn de kosten voor het opknappen van mijn dak?

De kostenberekening hangt af van de werkzaamheden die er gedaan moeten worden. Daarom is het niet gemakkelijk om vooraf een prijs aan te geven. Wij moeten dit ter plaatse komen controleren. Tijdens een gratis dakinspectie, kunnen we u een transparante prijsopgave overhandigen.

Call Now Button
Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Amsterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!